Samarbeider med

Det finnes etter hvert et solid nettverk av personer i Norge som har implementert Mindfulness i sitt profesjonelle virke, og som bruker denne metoden som basis for sitt arbeid innenfor flere fagfelt. 

 Flere av oss jobber sammen når det er behov for det. På den måten har vi alltid tilgang på den kompetansen som kreves for å sikre kvaliteten på de kurs og programmer vi tilbyr. 

Mindful Way samarbeider med de beste på ledelse og organisasjonsutvikling, toppidrett og trening, kommunikasjon og mediestrategier, ungdomsarbeid, og individuelt tilpassede opplegg.
Vi jobber dessuten sammen med Explore Travel i Fredrikstad, og kommer til å tilby kurs i Mindfulness kombinert med spennende reisemål flere steder i verden. 

Ivar Vehler

Ivar Vehler

Ivar Vehler (daglig leder i Co-Create) er sosiolog fra Universitetet i Oslo med spesialisering i ledelse og personalpsykologi fra University of California, Berkeley. De siste ni årene har Vehler jobbet med leder- og organisasjonsutvikling, og han har gjennomført over 800 individuelle utviklingssamtaler med ledere, leger og medarbeidere. Han har lang erfaring med meditasjon og andre former for selvutvikling. Ivar Vehler er utdannet instruktør i Oppmerksomhetstrening (OT) / Mindfulness training og har gått i mesterlære med fokus på coaching og dype transformasjoner. Vehler er i dag involvert i undervisningen av mindfulness i et forskningsprosjekt om mindfulness i prestasjonsmiljøer. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Flymedisinsk Institutt, Idrettshøgskolen og Olympiatoppen. Han har blant annet trent næringslivsledere, attføringsklienter og jagerpiloter i mindfulness.
Vehler ga i 2010 ut boken “Orkanens Øye” – om mindfulness og selvledelse.  

Trond Lunåshaug

Trond Lunåshaug

Trond Lunåshaug er sportstrener, personlig coach, lærer og mindfulnessinstruktør.
Han har lang erfaring i arbeid med ungdom og motivasjon, og driver selv aktivt med alle mulige former for fysisk aktivitet og friluftsliv.
Trond har fire års idrettsutdannelse fra Høgskole,  friluftsutdannelse, befalskole med spesialitet på avansert førstehjelp.
Han har omfattende trenererfaring, blant annet topptrener i Olympiatoppen, ledsager/trener for det britiske landslaget i langrenn for blinde og svaksynte i 6 år,   han har trent de beste utforsyklistene, terrengsyklister og landeveissyklister.
Trond jobber også som Trener/personlig utvikler for «vanlige folk» med sterkt ønske om personlig vekst og utvikling.
Privat er Trond konkurranseutøver i langrenn, friidrett, utfor, terreng og landeveissykling, svømming, militær femkamp, Ekstrem triathlon (ironman), roadracing for motorsykler på bane.
Også lang erfaring med frikjøring på ski i fjell, buldring og klatring, dans, og ulike aktiviteter innen balanse rytme og koordinasjon.
Trond er en aktiv friluftslivsmann og har brukt naturopplevelser aktivt i sitt arbeid med personlig utvikling av unge mennesker.
Han er også utdannet instruktør i Oppmerksomhetstrening (OT) / Mindfulness training og tilbyr kurs i Mindfulness. 

mobil: 911 63 901
mail: lunashaug@gmail.com

Elin Larsen

Elin Larsen

Elektriker av utdanning, tar for tiden instruktørutdannelse i mindfulness, samtidig som hun underviser og driver et enkeltmannsforetak. Hun skriver den raskt voksende matbloggen: www.elinlarsen.net. Der hun komponerer, fotograferer og redigere egne oppskrifter. Elin har vunnet flere konkurranser for sine kokkekunster. Hun har praktisert meditasjon i flere år, og tar nå fordypning i mindfulness med instruktørutdannelse som avsluttes desember 2013.

mobil: 9806 2454
mail: elin@elinlarsen.net

Petter Hovland

petter hovland

Ingeniør av utdanning, med mastergrad i ledelse. Petter jobber som konsulent i olje- og gassindustrien, og har hatt flere forskjellige topplederstillinger i Norge og internasjonalt. Petter er utdannet instruktør i Oppmerksomhetstrening (OT) / Mindfulness training og tilbyr kurs i mental trening basert på Mindfulness for enkeltpersoner, grupper og ledere.  

mobil: 90865924 
mail:  petter.hovland@gmail.com
hjemmeside: www.mindsatwork.no