Kveldskurs i Namsos

Dette er et innføringskurs i mindfulness som går over tre kvelder i løpet av én uke.

Mindfulness er et dokumentert virkningsfult verktøy som styrker evnen til å være våkent og bevisst til stede i ditt eget liv, og gir deg et svært effektivt verktøy til selvledelse og ledelse.  I løpet av dette kveldskurset har du lært den grunnleggende teorien om mindfulness, hva forskning sier om hvorfor metoden virker, og du har fått en grundig innføring i de praktiske øvelsene  slik at du har et godt grunnlag for å trene mindfulness og bruke metoden i din egen hverdag.

Er du bekymret for at du ikke skal ha energi til å henge med på 4 timer kursing på kveldstid? Flere har blitt overrasket over at de faktisk har fått påfyll av energi, og følt seg mer opplagt etter kurskveldene.

Kurset i Namsos vil foregå mandag 17/3, tirsdag 18/3, og torsdag 20/3, Hver kveld fra 1700-2100
STED: REKO-brygga i Namsos, 2. etg.

Redusert pris ved tidlig påmelding:
kr. 2500,- innen 15/2
Ordinær pris etter det: kr 2800,- 

Frist påmelding torsdag 13/3

 

 

Search
Bookmarks
Categories